Abonner på bloggen

Motta nyttige tips automatisk én gang i måneden på e-post.

Abonner på bloggen

Blogg

SikkerhetCisco.jpg

Sikkerheten i fremtidens nettverk

Det vil være alfa omega å fokusere på sikkerheten i fremtidens nettverk. Omfanget av trusler mot IT-systemene dine øker i takt med digitaliseringen av virksomheten. Automasjon, kunstig intelligens og maskiner som lærer er på full fart inn i markedet. Hvordan skal du best være i stand til å ta vare på bedriftens sikkerhet i tiden fremover?

Tar du nettsikkerheten på alvor?

Den digitale grunnmuren har i det siste blitt ristet som ved ett jordskjelv i hele verden, og truer cybersikkerheten til et stort antall bedrifter. Grunnmuren slår sprekker og bedriftseiere føler seg utrygge og nettsikkerheten er i høyfokus. Tar du nettsikkerheten på alvor?

En god IT-driftsavtale kan redde deg fra katastrofe

Det er nok ikke sjelden at du som it-ansvarlig opplever å få arbeidsdagen snudd på hodet, og ferien og fritiden påvirket av nedetid, cyberkriminalitet og driftsproblemer.

Wifi16.jpg

God mobildekning øker produktiviteten


Hvem er det som ikke har opplevd brudd i mobilsamtalen fordi du går inn i heisen, tar en tur inn på lageret, eller kjører bilen inn i garasjen. Noe som igjen betyr irritasjon, frustrasjon og ikke minst tap av tid.

Ukjente enheter i nettverket kan være katastrofalt for IT-sikkerheten

IT-sjefen mister kontroll over nettverkssikkerheten hvis medarbeidere kobler til eget utstyr som ikke er kontrollert og godkjent av bedriften. Konsekvensene kan være store.

Security-bilde_lite-1.jpg

Innsikt i loggdata: Søk er den nye strukturen

Virksomheters datamengder øker betydelig, og dette kan være en utfordring for mange virksomheter. BigData er datamengder så store og ustrukturerte at tradisjonelle systemer ikke klarer å samle inn, administrere og prosessere disse.

6 råd for overgangen fra IPv4 til IPv6

IPv6 - når alt skal på nett


Når alt skal på nett, øker behovet for IP-adresser. Befolkningsvekst, og et økende antall digitale enheter tilsier at behovet for IP-adresser vil vokse betydelig i årene fremover. De siste årene har IPv6 blitt aktualisert fordi den gamle IP protokollen IPv4, nå er tom for adresser.