Slik står du frem som en real proff i møterommet

Hilde Martinsen den 8. august 2017

CiscoSpark572x381.png

Har du et ønske om å regjere møter, virkelig få frem budskapet ditt og fange oppmerksomheten til alle møtedeltakerne? Da bør du gjøre teknologien til din bestevenn. Ved å mestre teknologien vil du stå frem på en ekstra profesjonell måte. Og hvis du legger litt ekstra krefter i en god presentasjon og jobber med fremføringen vil du lett trollbinde de andre møtedeltakerne.

En av de største tidstyvene i norske virksomheter er møter. Mange av oss bruker mye tid på dette. Noen bruker kanskje så mye som 50% av ukens 37,5 timer, eller kanskje mer. Da gjelder det å være effektiv, fremstå profesjonell og få utbytte av alle møtene. Mestrer du møterommets teknologi er dette et stort pluss og tidseffektiviserende på best mulig måte.

La utstyret hjelpe deg

For å trollbinde ditt publikum, få frem ditt budskap, overbevise deltakerne og få alle til å trekke i samme retning, vil flunkende nytt videoutstyr kunne hjelpe deg på vei. Nye apper sammen med ny teknologi kan lett gjøre samhandlingen til en unik opplevelse. Riktignok hvis du vet hvordan du bruker utstyret. Sørg alltid for å ha testet utstyret i forkant, lær deg til fingerspissene hvordan det virker, for ellers kan møtet ende i katastrofe. Det finnes ikke noe verre enn møter med tekniske problemer, der utstyr ikke virker og ingenting går etter planen. Vær forberedt!

Teknologi som gir WOW-effekt

Tenk deg en innovativ og moderne konferanseløsning som tar høyde for å kunne integrere forskjellige eksisterende plattformer. Det er nok alle møteholderes drøm, eller hva? En plattform som gir deg mulighet til samhandling på kryss og tvers av enheter og systemer. Der deling av dokumenter går som en lek. Du kan være fysisk tilstede i rommet, eller via video. Du kan bevege deg ut og inn av møtet, delta fra en kafé eller hjemmekontor og det vil føles som du fysisk deltar. Du blir sett og du ser alle. Er dette en fremtidsvisjon eller en eksisterende mulighet?

Videomøter i skyen

Samhandling burde ikke ha noen grenser. Det er derfor smart å ha samhandlingsløsningen i skyen. Dette vil gi samme kvalitet om man er innenfor kontorets fire vegger, sitter på en flyplass eller hos en samarbeidspartner. En virtuell møteplass med plass til alle og hvor det er lett å koble seg opp. Her vil man kunne samhandle en til en, delta med flere og avholde allmøter. Kan du se det for deg?

Kostnadsbesparende løsninger

Mange virksomheter har store kostnader fordi ansatte må reise for å delta i møter. Med nye teknologiske løsninger vil disse utgiftene kunne reduseres betraktelig og behovet for firmareiser vil minske i takt med at utstyret tas i bruk. Dette vil gjelde på kryss og tvers av landegrenser og innenlands. Riktignok vil det være en engangsinvestering i ny teknologi, men dette vil med tiden spares inn igjen.

Bli en møteproff med Cisco Spark

En forutsetning for at dette skal fungere, er selvfølgelig at du har teknologien på plass. I takt med at stadig bedre løsninger ser dagens lys, for eksempel Cisco Spark, beveger du og andre ansatte dere gjennom kontorlandskapet, pendler mellom egen desktop og skyen, inviterer eksterne partnere inn i møtet eller utveksler kunnskap om et produkt, deler et notat eller en strategi med kollegaer, uavhengig av hvor dere alle befinner dere. Her får du tilgang på en unik plattform som ikke bare er samhandling mellom mennesker, men også maskin til menneske. Er du fremoverlent og nysgjerrig vil fremtidens teknologi gi deg uante muligheter til å prestere på nye områder og gi samhandling en ny mening. Digitaliseringen vil hjelpe deg til å skinne i møter, dog hvis du ser dens potensiale og ønsker å ta den i bruk.

iPad på steroider
Forestill deg en stor «alt i en» skjerm på veggen. Som fungerer omtrent som en iPad med funksjoner som en digital tavle, videokonferanse og kabelfri deling. Et nettbrett for teamarbeid, slik at dere både kan presentere, møtes og skape via en digital tavle. Skjermen og rommet gjenkjenner at du ankommer og kobler deg opp automatisk. En helt unik måte å knytte sammen dine fysiske og virtuelle møter!

 

Sammen er de krutt!

Har du anskaffet Cisco Spark og vil utnytte denne maksimalt kan du kombinere denne med tjenesten 2meet.  Da vil du få full utnyttelse av ditt nye videokonferansesystem og kan i tillegg koble til brukere via bl.a. Lync, Skype, Jabber og en helt vanlig browser fra både mac og PC. Voilá, din nye virtuelle møteplass i skyen er virkelighet.

Kunne du tenke deg å vite mer om Spark og 2meet og se hvordan du kan briljere i møter, vi gir deg selvsagt en demonstrasjon av produktene. Det er bare å ta kontakt. Vi hjelper deg mer enn gjerne!

I en verden preget av digitalisering og der teknologien endrer seg og skaper endring, har vi vært ledende i bransjen siden 1982. Vi kan teknologi, men alt vi gjør handler om mennesker. Vi hjelper deg å se mulighetene og å realisere potensialet for å skape endring, vekst og en virksomhet som er forberedt på fremtiden. Ta kontakt hvis du ønsker en samtalepartner som kan hjelpe deg å se mulighetene i din organisasjon – og på ditt kontor.

Tags: Digitalisering, Samhandling

Gratis e-guide: 8 tips til vellykket oppsett av samhandlingsløsninger