God mobildekning øker produktiviteten

Henning Elvestad den 21. mars 2017

Wifi16.jpg

Hvem er det som ikke har opplevd brudd i mobilsamtalen fordi du går inn i heisen, tar en tur inn på lageret, eller kjører bilen inn i garasjen. Noe som igjen betyr irritasjon, frustrasjon og ikke minst tap av tid.

Kan hende satt du i en viktig kundesamtale da du ble brutt, ikke særlig tillitsvekkende. Muligens hadde du en innovativ samtale med sjefen din da du mistet dekningen, til stor frustrasjon. Kanskje du prøvde å forklare sjåføren som kommer med varene dine hvor han skulle da mobilen døde, utrolig irriterende. Og alle disse hendelsene ville igjen ført til tap av tid og svekket produktivitet. Og tid koster penger.

I dag er det slik at mange bygg er isolert og konstruert slik at mobilsignaler ikke trenger inn. Selv med god dekning i området og teppelegging av basestasjoner kan du oppleve at mobilsignalet er dempet på grunn av bygningskonstruksjonen. Bygningsmassen kan faktisk redusere dine mobilsignaler opptil hundre ganger. Har du tid til å bli avbrutt hele tiden, og hva betyr disse samtalebruddene for produktiviteten din eller for andre i bedriften du jobber? I vår tid hvor alt skal gå fortere og produktiviteten økes, så er man avhengig av teknologi som leverer. Man forventer at oppetiden er på 100% og at ting fungerer hvor som helst og når som helst.

Har du tenkt på at god Wifi-dekning kan være løsningen på dine problemer med mobildekningen?


For å få den mobildekningen du ønsker kan du nå benytte Wifi Tale fra Telenor på din mobiltelefon. Det betyr at du kan ringe og sende meldinger på vanlig måte via Wifi-nettet, selv om du ikke har mobildekning, og de du snakker med vil ikke engang merke at linjen kobles fra 4G-nettet over til Wifi Tale underveis. For å oppnå dette trenger du en stabil tilgang til Wifi-nettet. Slik får du Wifi Tale fra Telenor på din mobiletelefon.

 

Dødsoner til frustrasjon


Vi har skjønt at mange selskaper sliter med såkalte blind spots, eller deknings-dødsoner i 4G nettet i flere bygg. Dette er et kjent problem i både private hjem og firmabygg i hele landet. Det er vanlig at norske bedrifter tenker miljø med god isolering av bygg, men som tidligere nevnt kan bygg dempe mobilsignalene. Solskjermede vinduer er en utfordring og det er mange moderne nybygg som går for denne løsningen. Der hvor dette senarioet oppstår og der bygningsmassen skaper deknings-dødsoner kan vi hjelpe. Ett bra Wifi-nett og Wifi Tale fra Telenor vil løse problemet.

  

Dette kan vi gjøre for deg


Vi kan hjelpe deg med å oppnå bedre samtaleopplevelse og innendørsdekning, og sørge for pålitelig, stabil mobildekning i hele bygget ditt. Rent teknisk dreier Wifi tale seg om en løsning som gjør det mulig for mobilen din å veksle sømløst mellom 4G-nettet og Wifi-nettet. Datametrix har vært med å bygge et av Norges beste Wifi-nett som nå er en viktig “bærer” for mobilsamtaler. Vi hjelper deg å finne ut hvor mange aksesspunkter du trenger og hvor de må plasseres for å oppnå maksimal ytelse og unngå dødsoner. Vi tilbyr også Wifi helsesjekk hvis du ønsker å finne ut om nettet ditt er godt nok for Wifi Tale fra Telenor.

Ønsker du deg optimal mobildekning uten dødsoner? Da er det bare å ta kontakt med oss. Vi kan mobildekning!

 

 

Tags: Nettverk

Kontakt oss: Ønsker du å ta en prat med oss?