En god IT-driftsavtale kan redde deg fra katastrofe

Jan Petter Torgersrud den 11. april 2017

Dataskjermer med koder på.

Det er nok ikke sjelden at du som it-ansvarlig opplever å få arbeidsdagen snudd på hodet, og ferien og fritiden påvirket av nedetid, cyberkriminalitet og driftsproblemer.

Dette byr ikke bare på avbrutt ferietid og trøbbel for deg som må rydde opp, men dette betyr problemer for hele organisasjonen. Viktig dokumentasjon og sensitiv informasjon kan bli eksponert og gå tapt, hardware og software kan bli påvirket og det kan sette kjepper i hjulene for produktiviteten. Når datasystemer og nettverk går ned kan de økonomiske konsekvensene bli store. En solid IT-driftsavtale vil gi deg og bedriften tryggheten dere trenger.

Kompleks infrastruktur krever kompetanse

Komplekse og viktige driftsmiljøer behøver mye kompetanse når det kommer til sikker drift. Feil, mangler og eventuell nedetid kan få problematiske konsekvenser. I slike tilfeller betyr tid penger. Dagens IT-løsninger basert på moderne IT-infrastruktur er ressurskrevende og stiller høye krav til IT-avdelingen, uavhengig av størrelse på bedriften er oppetid alfa omega for drift. En god avtale hos en sterk samarbeidspartner vil sikre deg den beste hjelpen raskest mulig. Teknologi har blitt et stadig viktigere element i en effektiv arbeidsdag og for at bedriftene skal fungere og levere optimalt i sitt daglige virke er tilliten til driftspartneren viktig. Dette krever at IT-løsningene er riktig satt opp og supporteres på en god måte over tid – dette krever kunnskap, oppdatering og en god dialog mellom kunde og leverandør.

Lær mer: Alt du trenger å vite om cybersikkerhet – samlet på ett sted.

Tør du å sitte med ansvaret alene?

Har du full kontroll på alle systemer med vedlikehold, backup, rapportering og management, overvåking, support og kompetanse, oppdateringer og service? Og føler at du er «on top of it all»? Da klarer du deg nok bra, men føler du at noen av brikkene i puslespillet ikke får nok oppmerksomhet, da er faren stor for at noe skal kunne gå galt … Tør du å ta sjansen på det? Hvor betryggende ville det ikke være hvis uhellet skulle være ute å ha en samarbeidspartner som trer inn og hjelper deg. En samarbeidspartner som ikke gir seg før rotårsaken til eventuelle driftsbrudd er identifisert, og som har drift av komplekse IT-løsninger som sin kjernevirksomhet.   En samarbeidspartner som er oppdatert i henhold til de problemstillingene belyst i denne rapporten.

Tilgang på bred kompetanse

Telenor Bedrift tilbyr et bredt spekter av tjenester som sikrer stabil drift. Kundene kan bygge opp avtalene etter moduler og dersom det er ønskelig kan Telenor Bedrift ta totalansvaret ved å administrere hele løsningen. Ofte har bedriftene så mange forskjellige og avanserte løsninger som del av sin drift, at det å holde seg oppdatert med kompetanse på alle områdene ikke er mulig. Dette løses med gode avtaler og en stabil samarbeidspartner. Medarbeidere med teknologisk kompetanse kan løses fra driftsoppgaver og i stedet bidra med innovasjon og digitaliseringsprosjekter for virksomheten. 

Telenor Bedrift leverer driftsløsninger innen nettverksinfrastruktur, sikkerhet og samhandling.

Tags: Nettverk, Sikkerhet

Kontakt oss: Ønsker du å ta en prat med oss?